VOCABOLARIO AROMI CARP FISHING Almond = Mandorla Anchovy = Acciuga Aniseed = Anice Ananas = ananas Apricot = Albicocca Banana = Banana Belachan = Gamberetto fermentato Bergamot = Bergamotto Black currant = Ribes Blackberry = Mora Black pepper = Pepe nero Blueberry = Mirtillo Butter = Burro Butyric = Butirrico (acido) Caramel = Caramello Caramel toffy = Caramella mou Cherry = Ciliegia Cheese = Formaggio Chicken = Pollo Chocolate = Cioccolato Cinnamom = Cinnamomo (cannella) Crab = Granchio Cranberry = Mirtillo Crayfish = Gambero di fiume Cream = Crema Corn = Mais Egg Brandy = Uova e brandy Fish = Pesce Fruits = Frutta Garlic = Aglio Hemp = Canapa Hempseed = Semi di canapa Herbs = Erbe Herring = Aringa Halibut = Halibut (pesce dei mari del nord) Honey = Miele Juniper-berries = Bacche di ginepro Kiwi = kiwi Liquorice-Liquirizia Liver = Fegato Lobster = Aragosta Maples = Sciroppo d'acero Milk = Latte Meat = Carne Mulberry = Mora (gelso) Mussel = Cozza Nutmeg = Noce moscata Octopus = Polipo Orange = Arancia Peach = Pesca Pear = Pera Peanut=arachide Pepper = Pepe Peppermint = Menta piperita Pineapple = Ananas Pistache = Pistacchio Potato = Patate Prawn = Gamberetto Raspberry = Lampone Salmon = Salmone Salt = Sale Sausage & curry = salsiccia e curry Scopex = aroma al burro fuso Smoked Salmon = Salmone affumicato Shellfish = Mollusco Shrimp = Gambero Spice = Spezie Spearmint = Menta verde Squid = Calmaro Strawberry = Fragola Tangerine = Mandarino Vanilla = Vaniglia Yeast = Lievito